Ευρώπη

Home // Ευρώπη
ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
Tour

ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Σαν το μπαλκόνι της Ευρώπης με θέα τη Μεσόγειο, η Γαλλική Ριβιέρα προσφέρεται ολόχρονα για διακοπές με τον ήπιο τρόπο ζωής της και το κλίμα της. Από το Μόντε Κάρλο μέχρι και το Σαν Τροπέ επισκεφθείτε τα παλάτια του Cote D’ Azur.

€840
Κωνσταντινούπολη
Tour

Κωνσταντινούπολη

Στο σταυροδρόμι Ευρώπης και Ασίας είναι μια μεγάλη μητρόπολη με εντυπωσιακή ιστορία. Τα 1,500 χρόνια που πρωταγωνίστησε στο διεθνές σκηνικό άφησαν τα σημάδια τους, ενώ η αρχιτεκτονική της είναι αξιοζήλευτη.

€1340
ΚΡΟΑΤΙΑ
Tour

ΚΡΟΑΤΙΑ

Πανέμορφες παραλίες, χίλια και πλέον νησιά, ήπιο κλίμα, μεσογειακό τοπίο, βράχοι και ασβεστολιθικοί σχηματισμοί που δίνουν ένα λευκό ιριδίζον χρώμα στις ιστορικές πόλεις και στα χωριά. Αυτές είναι οι εικόνες του δαλματικού ονείρου, που ελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες στις ακτές της Αδριατικής.

€2500
ΙΣΠΑΝΙΑ
Tour

ΙΣΠΑΝΙΑ

Φλαμένκο και ταυρομαχίες, παέγια και κόκκινο φλογερό κρασί. Μια χώρα ιστορική, που γέννησε μια αυτοκρατορία και που έμεινε μέσα στους αιώνες ως μια από τις πιο φλογερές και έντονες χώρες στον κόσμο.

€1950
ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΡΩΜΗ
Tour

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΡΩΜΗ

Βενετία - Πρόκειται για μια πόλη-μουσείο, μια πόλη που ο χρόνος φαίνεται να σταμάτησε κάπου εκεί στα χρόνια της Αναγέννησης, ενώ περπατώντας στα στενά της δεν θα σας έκανε καμία έκπληξη αν βλέπατε να περπατούν στο δρόμο φιγούρες άλλης εποχής, βγαλμένες από το καρναβάλι.

€1135
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Tour

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

To Μπάντεν Μπάντεν είναι κωμόπολη στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία. Βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του Μέλαινος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όου, κοντά στην Καρλσρούη.

€820
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Tour

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Η χώρα που μοιάζει με το τέλος του κόσμου μ’ ένα από τα πιο ιδιόμορφα κι εκκεντρικά τοπία με κρατήρες έως παγόβουνα, με κατάμαυρες αμμουδιές έως τιρκουάζ λίμνες και ιαματικές πηγές, με θερμοπίδακες έως εντυπωσιακούς καταρράκτες.

€1400
ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
Tour

ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

Η δημοφιλής Ιταλική Ακτή, απλώνεται από το Ποσιτάνο μέχρι το Σαλέρνο, μια διαδρομή με ανεπανάληπτη θέα που συγκινεί τον κάθε ταξιδιώτη. Πετώντας μέχρι την Νάπολη με ενδιάμεσο σταθμό, μπορείτε να επισκεφθείτε με αυτοκίνητο ένα ή περισσότερα θέρετρα όπως το Σαλέρνο

€1060
ΕΛΛΑΔΑ
Tour

ΕΛΛΑΔΑ

Τα ελληνικά νησιά με την παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική αποτελούν πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη κάθε χρόνο. Το κάθε νησί με τον δικό του χαρακτήρα, άλλα πιο πολυσύχναστα και κοσμοπολίτικα κι’ άλλα πιο ιδιαίτερα ήσυχα σαν καλά κρυμμένα μυστικά.

€0