Βόρεια Αμερική

Home // Βόρεια Αμερική
ΗΠΑ
Tour

ΗΠΑ

Ένα ταξίδι που ξεκινά από τη συγκλονιστική μητρόπολη του κόσμου Νέα Υόρκη, οικεία όσο καμιά άλλη πόλη της γης ακόμα και για όσους δεν την έχουν επισκεφτεί και συνεχίζει στο το πιο φωτεινό μέρος της Φλόριντας το Μαϊάμι με τα αρτ ντέκο κτίρια και την 24ώρη διασκέδαση και καταλήγει με το δημοφιλές θεματικό πάρκο Disneyworld,του Ορλάντο.

ΜΕΞΙΚΟ
Tour

ΜΕΞΙΚΟ

Ένας ταξιδιωτικός παράδεισος γεμάτος με αντιθέσεις: έρημα τοπία, ηφαίστεια με χιονισμένες κορυφές, αρχαία, μεγάλες πόλεις, υπέροχες παραλίες, πολυτελή θέρετρα και μία τεράστια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας.

ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ
Tour

ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ

Η επιβλητική οροσειρά που έχει μήκος 4.800 χιλιομέτρων και εκτείνεται από τον Καναδά μέχρι και το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Καναδά. Η φυσική ποικιλομορφία της οροσειράς, τα διαφορετικά υψόμετρα

ΚΟΥΒΑ
Tour

ΚΟΥΒΑ

Συνυφασμένη με το τροπικό κλίμα, τις λευκές αμμουδιές, τα πούρα, το ρούμι και την σάλσα η Κούβα επιλέγεται χρόνο με χρόνο από πάρα πολλούς ταξιδιώτες . Η πολύχρωμη πρωτεύουσα Αβάνα ξεδιπλώνει δείγματα καλοδιατηρημένης αρχιτεκτονικής από την Ισπανική αποικιοκρατία.