ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ

SEEK. EXPLORE. VENTURE

Ανατολική Αφρική

Στις μέρες μας, η ίδια λέξη που στα σουαχίλι σήμαινε ομαδικό κυνήγι, έχει δώσει τη θέση της στον νεολογισμό «game drive». Άλλωστε περί αυτού πρόκειται: μια ανεπανάληπτη εμπειρία οδήγησης μέσα σε προστατευμένες από διεθνείς συμβάσεις περιοχές, στις οποίες ζουν ελεύθερα τα μεγαλύτερα θηλαστικά της γης.

Την πρωτοκαθεδρία σ’αυτό το είδος εναλλακτικού τουρισμού έχει αδιαμφισβήτητα η Τανζανία, μια χώρα όπου το 25% της συνολικής έκτασης (που είναι ίση με της Γαλλίας και της Γερμανίας μαζί) αποτελείται από εθνικά πάρκα! Μάλιστα στις βόρειες επαρχίες της βρίσκονται τα τρία σημαντικότερα, από πλευράς πανίδας πάρκα της αφρικανικής ηπείρου: το Σερεγκέτι, το Νγκόρο Νγκόρο και η λίμνη Μανιάρα.

Οι προστατευμένες αυτές περιοχές μαζί με το γειτονικό υψίπεδο του Λονγκίντο, την πατρώα γη των Μασάι, είναι από τα ελάχιστα μέρη του κόσμου που η οργανωμένη περιήγηση είναι από μόνη της ένα ντοκιμαντέρ.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 7 ημερών από 2800 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Etihad για Ναϊρόμπι μέσω Άμπου Ντάμπι , εσωτερικών πτήσεων με light aircraft. 1 διανυκτέρευσης στο Άμπου Ντάμπι, 5 διανυκτερεύσεων σε 5* Λοτζ/ σαφάρι με πλήρης διατροφή, 2 σαφάρι ημερησίως, φόρων, μεταφορών.

Περισσότερα Πακέτα για Αφρική