ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

DISCOVER. OBSERVE. EXPLORE.

Αυστραλία

Το μεγαλύτερο νησί του κόσμου όπου μπορείτε να περάσετε βδομάδες, μήνες χωρίς να βαρεθείτε, κάνοντας βόλτες στις μεγάλες πόλεις και εξερευνώντας τα εθνικά πάρκα της. Μια ιδέα είναι μια βόλτα με ταχύπλοο στο λιμάνι του Σίδνεϊ, φωτογραφίζοντας ένα από τα πιο δυναμικά σύμβολα της πόλης, την Όπερα!

Πρωινό στο Uluru Kata Tjuta National Park έχοντας θέα το Ayers Rocks! Και βέβαια κατάδυση στο μεγάλο κοραλλιογενές φράγμα, το όποιο είναι ένα από τα διαμάντια της Αυστραλίας και το όνειρο κάθε δύτη να βρεθεί εκεί! Η Μελβούρνη είναι περίφημη για τα τρία σπουδαία πάρκα της (το Εθνικό, της Βικτωρίας και της Αλεξάνδρας) και τους Βασιλικούς βοτανικούς κήπους, από τους σπουδαιότερους του κόσμου στο είδος τους, με περισσότερα από 10. 000 διαφορετικά είδη δένδρων και φυτών, που την περιβάλλουν, κατά μήκος του ποταμού Γιάρρα.

Από τα αξιολογότερα κτίρια της πόλης θεωρούνται η Εθνική Πινακοθήκη της Βικτωρίας, το Νομισματοκοπείο, το Αστεροσκοπείο, το Πανεπιστήμιο καθώς και οι καθεδρικοί ναοί (Αγγλικανικός και Ρωμαιοκαθολικός).

Στο Μπρισμπέιν, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη και πολιτιστικό κέντρο της πολιτείας Κουΐνσλαντ, ο επισκέπτης ρίχνει μια κλεφτή ματιά στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον. Γνωριστείτε με τους ντόπιους πάνω στο Βουνό Κουτθα, ταξιδέψτε στον ποταμό του Μπρισμπέιν με ταχύπλοο Σίτι Κατ έως την αμμουδερή παραλία της Νότιας Όχθης και χαζέψτε τα τρισχαριτωμένα κοάλα και καγκουρό.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 12 ημερών από 2100 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Etihad για Μελβούρνη  και από Σίδνεϊ μέσω Άμπου Ντάμπι , τοπικών αερομεταφορών για και από Μπρίσμπεϊν, φόρων, 3 διανυκτερεύσεων στην Μελβούρνη σε 5*, 3 διανυκτερεύσεων στο Μπρίσμπεϊν σε 5*  και 3 διανυκτερεύσεων στο Σίδνεϊ σε 4* χωρίς πρόγευμα.

Εκδρομές και δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος.

Περισσότερα Πακέτα για Ωκεανία