ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

REVEAL. ENAMOUR. ENGAGE

Μπαλί – Σιγκαπούρη – Ντουμπάι

Το Μπαλί είναι πολύ γνωστό ως “Το νησί της θεάς” ή ως “Το νησί των χιλιάδων Putas/Ναών”.

Ο συνδυασμός των φιλικών, φιλόξενων ανθρώπων, οι φυσικές καλλονές του νησιού, ένας γοητευτικός οπτικός πολιτισμός εμποτισμένος με πνευματικότητα, και θεαματικές παραλίες για σπουδαίο σέρφινγκ και καταδύσεις, και το ευχάριστο κλίμα του νησιού, έχουν καταστήσει το Μπαλί ως το αδιαφιλονίκητο “νούμερο ένα” τουριστικό προορισμό της Ινδονησίας.

Το βόρειο τμήμα, αποτελεί το ιδανικό κρησφύγετο, με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, κρυμμένα χωριουδάκια, λίμνες και μια πιο ήσυχη κοινωνική και βραδινή ζωή. Το νότιο τμήμα του νησιού περιλαμβάνει αρκετές μεγάλες περιοχές, όπως είναι οι Kuta, Legian, Seminyak όπου θα συναντήσετε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού.

Η περιοχή του πριβέ παραλιακού θερέτρου στη Nusa Dua φιλοξενεί ξενοδοχεία πέντε αστέρων και θέρετρα, και φανταστικά εμπορικά κέντρα.

Στη Σιγκαπούρη, τρία εκατομμύρια άνθρωποι, ένα μαγευτικό συνονθύλευμα έξι θρησκειών και πέντε φυλών συμβιώνουν σε μια μοναδική πολιτιστική αρμονία. Οι Κινέζοι εκπροσωπούν το 76% του πληθυσμού, το υπόλοιπο το μοιράζονται Μαλαισιανοί και Ινδοί. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η ψυχή της πόλης έχει χαθεί στα βάθη των ναών του χρήματος. Ωστόσο και εδώ ο χώρος αποπνέει μια έντονη αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας.

Σταθμός στην επιστροφή στο Ντουμπάι, μια από τις πιο δυναμικές πόλεις του κόσμου, που έχει τα πρωτεία σε αρχιτεκτονική.

Μπαλί

Ντουμπάι

Σιγκαπούρη

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 12 ημερών από 2250 ευρώ / άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Emirates, τοπικών αερομεταφορών, 5 διανυκτερεύσεων  στο Μπαλί σε 5* , 3 διανυκτερεύσεων στην Σιγκαπούρη και 2 διανυκτερεύσεων στο Ντουμπάι σε 5* με πρόγευμα καθημερινά, φόρων, μεταφορών.

Εκδρομές και δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία