ΙΑΠΩΝΙΑ

SEE. FEEL. EMBRACE.

Home // ΙΑΠΩΝΙΑ

Ιαπωνία

Μια από τις πιο πλούσιες σε ιστορία, πολιτισμό και τεχνολογία χώρες στον κόσμο.Η λεγόμενη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου «, έχει κάτι να δώσει στον κάθε ταξιδιώτη.

Από το Τόκιο, την μοντέρνα πρωτεύουσα της Ιαπωνίας με την πολύβουη νυχτερινή ζωή και τα πολλά διαφορετικά είδη κουλτούρας να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, μέχρι το Κιότο, την παλαιά πρωτεύουσα της Ιαπωνίας που θεωρείται ακόμα και σήμερα η πολιτιστική πρωτεύουσα της, γεμάτη από μεγαλόπρεπους ναούς, κάστρα και το αυτοκρατορικό παλάτι.

Το Χοκάϊντο με τα πιο γνωστά εθνικά πάρκα δίνει άπειρες ευκαιρίες στους λάτρεις της ορειβασίας και του Σκι, και με τις θαλασσινές λιχουδιές σούσι για τις οποίες φημίζεται καθώς και με τα πολλά θερμά λουτρά δημιουργεί ένα ελκυστικό προορισμό.

Το Όρος Φούτζι, η πιο ψηλή βουνοκορφή στην Ιαπωνία, αποτελεί γνωστό προορισμό όσων ασχολούνται με το mountain climbing και το hiking. Η Ιαπωνία είναι το μέρος για κάθε εποχή, με πάρα πολλά φεστιβάλ και γιορτές που έχουν η κάθε μια την αίγλη της.

Το καλοκαίρι με τα hanabi festival όπως το Tanabata στο οποίο χιλιάδες βεγγαλικά στολίζουν τον ουρανό, την άνοιξη με τα hanami κατά τα οποία κόσμος κατακλύζει τους δρόμους για να δει τις χιλιάδες ανθισμένες κερασιές, αλλά και το χειμώνα, μιας και τα Χριστούγεννα και κυρίως η Πρωτοχρονία στην Ιαπωνία γιορτάζονται με φαντασμαγορικό τρόπο.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 11 ημερών από 4770 ευρώ/άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Emirates για Τόκιο και από Οσάκα, φόρων, 8 διανυκτερεύσεων σε 5* με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών, τρένου.

*** Ξεναγήσεις και δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία