ΙΝΔΙΑ

CREATE. TRANSCEND. DISCOVER

Home // ΙΝΔΙΑ

Ινδία

Εκείνο που με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει τον επισκέπτη είναι η απουσία της ψυχρότητας και της εχθρικής ανωνυμίας που χαρακτηρίζει τα πλήθη της Δύσης. Αυτή η απέραντη υποήπειρος, η γεμάτη μυστήριο και σαγήνη, που αποτέλεσε χωνευτήρι λαών και θρησκειών, προκαλεί τα πιο έντονα και ακραία συναισθήματα στον επισκέπτη.

Στα αξιοθέατα της Αγκρα συγκαταλέγεται σαν πιο εντυπωσιακό, το Μαυσωλείο Ταζ Μαχάλ που χτίστηκε από τον Σουλτάνο Σαχ Τζαχάν προς τιμή της γυναίκας του Μουμτάζ Μαχάλ στα μέσα του 17ου αιώνα. Μεταφορά οδικώς στην Τζαϊπούρ με ενδιάμεση επίσκεψη στο Φατεχπούρ Σικρί, την πόλη με τα υπέροχα παλάτια που εγκαταλείφθηκε μόλις 14 χρόνια μετά την ίδρυση της.

Μεταφορά οδικώς στο Δελχί.

Η ξενάγηση στο Νέο Δελχί συμπεριλαμβάνει την λεωφόρο Ραζπάθ, την πύλη της Ινδίας (μνημείο των πεσόντων του Α’ παγκοσμίου πολέμου), το Κοινοβούλιο και φυσικά το Ραζγκάτ το μέρος όπου έγινε η καύση της σωρού του Μαχάτμα Γκάντι, ενώ η στην Παλαιά Πόλη δεσπόζει το κόκκινο φρούριο, το μεγαλύτερο τζαμί Τζαμά Μασίντ και ο επιβλητικότατος μιναρές Κουτούμπ Μινάρ, το παλαιότερο ισλαμικό μνημείο της Ινδίας.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*ΙΝΔΙΑ – ΝΕΠΑΛ
Ενδεικτική τιμή πακέτου 9 ημερών από 1959 ευρώ /άτομο σε 4* και 2080 ευρώ/ άτομο σε 5* συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Gulf Air  μέσω Μπαχρέιν  και τοπικούς αερομεταφορείς, 2 διανυκτερεύσεων στο Δελχί , 2 στην Τζάιπουρ,1 στην Άγκρα και 3 στο   Κατμαντού σε 4 ή 5* με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών, ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιώματα εισόδων, ξεναγού, φόρων

*ΙΝΔΙΑ – ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΕΡΑΛΑ  
Ενδεικτική τιμή πακέτου 7 ημερών από 1730ευρώ /άτομο σε 4* και 1845 ευρώ/ άτομο σε 5* συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Etihad   μέσω Άμπου Ντάμπι  , 5 διανυκτερεύσεων στην περιοχή σε 4* ή 5* με πρόγευμα καθημερινά  και 1 διανυκτέρευσης με πλήρη διατροφή, μεταφορών, ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιώματα εισόδων, ξεναγού, φόρων .

*ΙΝΔΙΑ – ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
Ενδεικτική τιμή πακέτου 6 ημερών από 1345 ευρώ /άτομο σε 4* και 1400 ευρώ/ άτομο σε 5* συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Gulf Air  μέσω Μπαχρέιν ,2 διανυκτερεύσεων στο Δελχί , 1 στην Άγκρα , 2 στην Τζάιπουρ σε  4 ή 5* με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών, ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιώματα εισόδων, ξεναγού, φόρων

*** Επιμήκυνση προγράμματος σαφάρι ( τίγρεις) στο Ranthampore από Οκτώβριο για 2 βράδια από 500 ευρώ / άτομο.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία