ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

IMAGINE. SENSE. NOURISH

Ινδικός Ωκεανός

Μαγευτείτε από τον παράδεισο που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε! Κρυστάλλινα νερά, απαράμιλλος θαλάσσιος πλούτος, κοράλλια, ηφαιστειογενείς σχηματισμοί και εξωτικά φυτά που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο, είναι τα κυριότερα στοιχεία που συνθέτουν το τοπίο του Ινδικού Ωκεανού.

Ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον τροπικό Μαυρίκιο, κολυμπήστε στα ζεστά καταγάλανα νερά του, περιηγηθείτε στα γραφικά χωριουδάκια του, τους ορμητικούς καταρράκτες, τα μοναδικά φυσικά πάρκα και μαγευτείτε από τη «χρωματιστή γη», απομεινάρι των ηφαιστειακών σχηματισμών του νησιού. Γνωρίστε τις Σεϋχέλλες.

Νιώστε πραγματικά σαν ναυαγός σε κάποιο από τα 115 νησιά του μοναδικού αυτού συμπλέγματος! Γαλαζοπράσινα νερά, κάτασπρες παραλίες, φλογερός ήλιος, απόκρημνα γρανιτένια βράχια που φτάνουν ως την θάλασσα και ανάμεσά τους τροπική βλάστηση.

Επισκεφθείτε τις Μαλδίβες. Tα νησιά αυτά, αν και είναι δημιουργία κοραλλιογενών σχηματισμών, είναι ένας παράδεισος από ατόλες, λιμνοθάλασσες και υφάλους. Διαθέτουν θαλάσσιο πλούτο από κοράλλια, σπάνια είδη ψαριών, και είναι το ιδανικότερο μέρος για καταδύσεις και απόλυτη χαλάρωση.

Σεϋχέλλες

Μαλδίβες

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 6 ημερών στις Μαλδίβες από 1730 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Emirates μέσω Ντουμπάι, 5 διανυκτερεύσεων  σε 5* με πρόγευμα καθημερινά, φόρων , μεταφορών με ταχύπλοο σκάφος.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία