ΙΝΔΟΚΙΝΑ

RISE. TRANSFORM. EXCEED

Home // ΙΝΔΟΚΙΝΑ

Βιετνάμ – Λάος – Καμπότζη

Oι μαγικές χώρες της νοτιοανατολικής Aσίας: Βιετνάμ, Λάος και Καμπότζη. Πανάρχαιοι πολιτισμοί, φιλικοί άνθρωποι και μια κουλτούρα που μαγνητίζει σε ένα περιεκτικό ταξίδι στη χερσόνησο της Iνδοκίνας.  Γνωστή για: Το μαγικό Angkor, που είναι ο σπουδαιότερος αρχαιολογικός χώρος της Ασίας και τον ποταμό Mekong.

Η φύση φάνηκε γενναιόδωρη με ασβεστολιθικά βουνά καλυμμένα με πυκνές ζούγκλες, πεδιάδες με εντυπωσιακούς καταπράσινους ορυζώνες, πολυσχιδείς ακτογραμμές που σχηματίζουν αναρίθμητους γραφικούς κόλπους και συμπλέγματα νησιών.

Η ιστορία της ακόμη πιο γενναιόδωρη με αρχαίες πόλεις, εντυπωσιακούς ναούς και βουδιστικά μοναστήρια , με ατέλειωτους  ερειπιώνες μέσα στη ζούγκλα, πολιτισμούς  αιώνων, αλλά και  στην νεότερη ιστορία με ορύγματα και μουσεία.

Βιετνάμ

Λάος

Καμπότζη

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 12 ημερών από 4490 ευρώ/άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Qatar μέσω ενδιάμεσων σταθμών και τοπικών αερομεταφορών, φόρων, 11 διανυκτερεύσεων σε  Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη  σε 4*  με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών,  ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιωμάτων εισόδων, πλοιαρίου.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία