ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

INDULGE. DELIGHT. SAVOR

Ηνωμένα Εμιράτα

Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) βρίσκεται το Ντουμπάι και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο δυναμικές πόλεις του κόσμου.Στο Ντουμπάι θα βρείτε το υψηλότερο κτήριο του κόσμου, το μεγαλύτερο τεχνητό νησί του κόσμου και μερικά από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου – και μαζί με αυτά τον παραδοσιακό Αραβικό πολιτισμό και ιστορία πολλών χιλιετιών.

Το Άμπού Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των ΗΑΕ. Το Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ είναι το μεγαλύτερο τζαμί στα ΗΑΕ και το όγδοο μεγαλύτερο στον κόσμο.

Το Χωριό Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι βρίσκεται στη μέση της πόλης και πρόκειται για μία έκταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων, όπου δίνεται στον επισκέπτη η εικόνα του τρόπου ζωής και των παραδόσεων των Βεδουίνων και άλλων πολιτισμών της περιοχής.

«Το νησί Yas Island είναι κυριολεκτικά ένα τεράστιο λούνα παρκ για ενήλικες και ο παράδεισος για τους λάτρεις της Formula».

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 5 ημερών στο Ντουμπάι με Emirates  από 830 ευρώ / άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου  για Ντουμπάι, φόρων, μεταφορών και 4 διανυκτερεύσεων σε 5*  στο κέντρο της πόλης με πρόγευμα καθημερινά.
**Προσφέρονται και πακέτα για Άμπου Ντάμπι και συνδυασμοί.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία