ΙΣΛΑΝΔΙΑ

BLEND. LAVISH. DEVOUR

Ισλανδία

Η χώρα που μοιάζει με το τέλος του κόσμου μ’ ένα από τα πιο ιδιόμορφα κι εκκεντρικά τοπία με  κρατήρες έως παγόβουνα, με κατάμαυρες  αμμουδιές έως τιρκουάζ λίμνες και ιαματικές πηγές, με θερμοπίδακες έως εντυπωσιακούς καταρράκτες.

Η σεληνιακή κι ανόθευτη ομορφιά του τοπίου έτσι  έρημη, μοναχική κι αποκομμένη είναι πηγή έμπνευσης. Οι περισσότερες σκηνές «πέρα από το Τείχος» στο Game of Thrones  έχουν γυριστεί κοντά στα παγόβουνα της Ισλανδίας και την περιοχή γύρω από τη λίμνη Myvatn.

Το Ρέκιαβικ είναι ένα γραφικό κι όμορφο ψαροχώρι που μπορεί να εξερευνηθεί μόλις σε τρεις ώρες. Ποτ πουρί επιτυχιών της φύσης με ένα μεγάλο αριθμό τοπίων να ξεχωρίζουν όπως τους καταρράκτες του Gullfoss, τους θερμοπίδακες Geysir και το εθνικό πάρκο Thingvellir, το «Χρυσό Κύκλο» όπως είθισται να αποκαλείται η τριάδα.

Το παγόβουνο Vatnajοkull, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, την παγωμένη λίμνη Jokulsaron, και τους πραγματικά αμέτρητους καταρράκτες που συναντάς εδώ κι εκεί σε όλη την χώρα. Στην παγωμένη και ηφαιστειογενή Ισλανδία αγριεύεσαι και χάνεσαι ταυτόχρονα.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Αναχωρήσεις  από Ρέικιαβικ  15/5,22/5,5/6,26/6, 3/7, 10/7, 24/7, 31/7, 7/8, 4/9, 11/9, 18/9, 25/9)

Ενδεικτική τιμή πακέτου 6 ημερών  από 1400 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Austrian για Ρέικιαβικ μέσω Βιέννης, φόρων αεροδρομίων, 5 διανυκτερεύσεων σε συνδυασμό ξενοδοχείων με πρόγευμα καθημερινά, 4 ολοήμερων εκδρομών , 2 δείπνων, εισιτηρίου πλοιαρίου μετ’ επιστροφής στα νησιά  West man, δικαιώματα εισόδων, ξεναγήσεων του προγράμματος, μικρής κρουαζιέρας σε λίμνη, μεταφορών.

Περισσότερα Πακέτα για Ευρώπη