ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ

RISE. REACH. EXPAND

Kαναδικά Βραχώδη Όρη

Η επιβλητική οροσειρά που έχει μήκος 4.800 χιλιομέτρων και εκτείνεται από τον Καναδά μέχρι και το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Καναδά. Η φυσική ποικιλομορφία της οροσειράς, τα διαφορετικά υψόμετρα, τα δάση, η τούνδρα, τα ποτάμια, τα φαράγγια και τα πολλά είδη της άγριας πανίδας που κατοικούν στα Όρη, έχουν οδηγήσει στη δημιουργία πολλών φυσικών πάρκων .

Στα Βραχώδη ‘Όρη,  βρίσκεται και το παλαιότερο Εθνικό Πάρκο  Banff. Σε αυτό και στα υπόλοιπα τέσσερα εθνικά πάρκα της περιοχής, συρρέουν εκατομμύρια τουριστών που κατασκηνώνουν, οργανώνουν πεζοπορίες, ποδηλατικές διαδρομές, ψαρεύουν ή απλά ξεκουράζονται απολαμβάνοντας τη φύση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την άγρια ζωή της περιοχής και να παρατηρήσετε από μακριά αρκούδες, άλκες, ελάφια και κατσίκες. Τέλος, μην παραβλέψετε να βουτήξετε στις υπαίθριες θερμές πηγές της περιοχής.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 11 ημερών από 1870 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Lufthansa για Κάλγκαρι και από Βανκούβερ με ενδιάμεσους σταθμούς, φόρων, 3 διανυκτερεύσεων στο Κάλγκαρι σε 4*, 2 διανυκτερεύσεων στην λίμνη Λουίζ σε 5* 1 διανυκτέρευσης στο Καμλούπς σε 4* και 3 διανυκτερεύσεων στο Βανκούβερ σε 5* χωρίς διατροφή.

Εκδρομές και δραστηριότητες καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτου σε επιπρόσθετο κόστος.

Περισσότερα Πακέτα για Βόρεια Αμερική