ΚΙΝΑ

BEAUTIFY. ENRICH. CULTIVATE.

Home // ΚΙΝΑ

Κίνα

Κίνα ένας αινιγματικός, απέραντος κόσμος, ένας μακράιωνος πολιτισμός που ξεδιπλώνεται στα πόδια του επισκέπτη αυτής της πανάρχαιας με διαστάσεις ηπείρου χώρας. Αποδείξεις του λαμπρού πολιτισμού της αποτελούν η παράδοση, η θαυμάσια αρχιτεκτονική και τα απίστευτα μνημεία της.

Οι δυναστείες των πανίσχυρων αυτοκρατόρων, η Απαγορευμένη Πόλη, το περιβόητο Σινικό Τείχος, η ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν, οι φημισμένοι πήλινοι Πολεμιστές, είναι σημεία μνημειώδους αναφοράς.

Αξιοσημείωτα

Πεκίνο- Θερινό Παλάτι, Απαγορευμένη Πόλη, Μαυσωλείο του Προέδρου Μάο, Πλατεία Τιένανμεν. Ξιάν – Τείχη δυναστείας των Μίνγκ και των παλατιών των Τάνγκ, υποδεικνύουν το ένδοξο παρελθόν των Ξιάν. Ο πήλινος στρατός αποτελείται από 7000 πήλινους πολεμιστές του αυτοκράτορα Κίν (210 Π. Χ).

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 12 ημερών από 3660 ευρώ/άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Qatar μέσω Ντόχα για Πεκίνο  και από Χόνγκκ-Κόνγκ και τοπικών αερομεταφορών, φόρων, 9 διανυκτερεύσεων στην Κίνα   σε 4*  με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών,  ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιωμάτων εισόδων, τρένου.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία