Κωνσταντινούπολη

CHARM. SEDUCE. MAGNETISE.

Home // Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη

Στο σταυροδρόμι Ευρώπης και Ασίας είναι μια μεγάλη μητρόπολη με εντυπωσιακή ιστορία. Τα 1,500 χρόνια που πρωταγωνίστησε στο διεθνές σκηνικό άφησαν τα σημάδια τους, ενώ η αρχιτεκτονική της είναι αξιοζήλευτη.

Ένα εντυπωσιακό μείγμα Ελληνικού, Βυζαντινού, Ρωμαϊκού και Οθωμανικού πολιτισμού, ένα μείγμα στοιχείων που όμοια τους δύσκολα βρίσκει κανείς αλλού στην Ευρώπη.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη, με πολύ έντονη νυχτερινή ζωή, πολλά μπαρ και κλαμπ, αλλά και έναν φιλελευθερισμό που σπάνια συναντά κανείς στο Ασιατικό τμήμα της Τουρκίας.

Η Κωνσταντινούπολη είναι γοητευτική, πλανεύτρα και μοναδική, ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός στον κόσμο. Επισκεφθείτε τα σπουδαιότερα αξιοθέατα, όπως Πατριαρχείο, Μονή της Χώρας, Σκεπαστή Αγορά, Ντολμά Μπαχτσέ, Μπλε Τζαμί, Αγία Σοφία, μέγα αριστούργημα της χριστιανικής αρχιτεκτονικής και απολαύστε μια εκδρομή στα Πριγκιπόννησα, μια ομάδα από εννιά μικρά νησιά που βρίσκονται στη θάλασσα του Μαρμαρά.

Επίσης μην χάσετε την Αιγυπτιακή & την Κλειστή αγορά και μια κρουαζιέρα στον Βόσπορο θαυμάζοντας τα Ασιατικά και Ευρωπαϊκά παράλια.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 6 ημερών από 1340 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Aegean μέσω Αθηνών, 5 διανυκτερεύσεων σε 5* παρά τον Βόσπορο με πρόγευμα καθημερινά, 2 ολοήμερων ξεναγήσεων , δικαιωμάτων εισόδων , φόρων.

Μεταφορές και ξεναγήσεις σε επιπρόσθετο κόστος.

Περισσότερα Πακέτα για Ευρώπη