ΚΟΥΒΑ

COLOUR. PLEASE. GRATIFY

Κούβα

Συνυφασμένη με το τροπικό κλίμα, τις λευκές αμμουδιές, τα πούρα, το ρούμι και την σάλσα η Κούβα επιλέγεται χρόνο με χρόνο από πάρα πολλούς ταξιδιώτες . Η πολύχρωμη πρωτεύουσα Αβάνα ξεδιπλώνει δείγματα καλοδιατηρημένης αρχιτεκτονικής από την Ισπανική αποικιοκρατία.

Πολύ σημαντικό στοιχείο στην κουλτούρα της Κούβας είναι το γεγονός ότι είχε επιδράσεις από διάφορους πολιτισμούς, κυρίως από την Ισπανία και Αφρική.

Η μουσική παράδοση της Κούβας είναι πολύ πλούσια και η πιο γνωστή πτυχή της κουλτούρας της. Το βασικό είδος αυτής της μουσικής είναι το σον, το οποίο αποτέλεσε τη βάση για άλλες μουσικές φόρμες όπως τη σάλσα, τη ρούμπα και το μάμπο, καθώς και το πιο αργό τσα-τσα-τσα.

Η ρούμπα προέρχεται από την πρώιμη αφρο-κουβανική κουλτούρα. Η παραδοσιακή μουσική της Κούβας όλων των ειδών χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε όλο τον κόσμο.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

Ενδεικτική τιμή πακέτου 12 ημερών στην Δυτική και Κεντρική Κούβα στην τιμή των 3760 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Easy Jet / Virgin ή και Aegean / Air France, φόρων 1 διανυκτέρευσης στο Λονδίνο ή Παρίσι σε 4* για σκοπούς σύνδεσης και 10 διανυκτερεύσεων στην Κούβα σε 5*  με ημιδιατροφή και πλήρης διατροφή, μεταφορών, όλων των ξεναγήσεων και δικαιωμάτων εισόδων   του προγράμματος .

*** Προσφέρονται για πρώτη φορά με  την εταιρεία Celestyal Cruises 7ήμερες κρουαζιέρες στην Κούβα από Αβάνα  από τον Νοέμβριο του 2016  από 1045 ευρώ/ άτομο σε εσωτερική και από 1236 ευρώ /άτομο σε εξωτερική καμπίνα  συμπεριλαμβανομένων των φόρων λιμανιών, πλήρης διατροφής και απεριόριστης κατανάλωσης ποτών καθώς και 2 εκδρομών σε παγκοσμίου πολιτιστικής κληρονομιάς UNESCO αξιοθέατα/ εθνικά πάρκα.

Περισσότερα Πακέτα για Βόρεια Αμερική