ΚΡΟΑΤΙΑ

MOVE. STIMULATE. GRATIFY.

Home // ΚΡΟΑΤΙΑ

Κροατία

Κροατία – Δαλματικές Ακτές

Πανέμορφες παραλίες, χίλια και πλέον νησιά, ήπιο κλίμα, μεσογειακό τοπίο, βράχοι και ασβεστολιθικοί σχηματισμοί που δίνουν ένα λευκό ιριδίζον χρώμα στις ιστορικές πόλεις και στα χωριά. Αυτές είναι οι εικόνες του δαλματικού ονείρου, που ελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες στις ακτές της Αδριατικής.

Ντουμπρόβνικ- Γνωστό και ως «το Saint Tropez των Βαλκανίων», είναι διεθνής προορισμός – και δικαίως.

Η μεσαιωνική πόλη, που κάποτε υπήρξε το αντίπαλο δέος της Βενετίας, είναι χτισμένη εξολοκλήρου από λευκή πέτρα και μάρμαρο, με τείχη που υψώνονται σχεδόν σαράντα μέτρα πάνω από τη θάλασσα.

Σπλιτ- ως ένα δυνατό κράµα ατόφιας µεσογειακής οµορφιάς και αξιόλογης σλαβικής ιστορίας, προτάσσει τη φυσική καλλονή του, αλλά και τα σηµαντικά του αξιοθέατα, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους θαυµαστές στο χρηµατιστήριο του τουρισµού!

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 7 ημερών από 2500 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Lufthansa μέσω ενδιάμεσων σταθμών, 3 διανυκτερεύσεων στο Ντουμπρόβνικ και 3  διανυκτερεύσεων στο Σπλιτ σε 5* με πρόγευμα καθημερινά, φόρων, μεταφορών, 2ώρων ξεναγήσεων σε κάθε πόλη.

Επιμήκυνση προγράμματος στο νησί Losinj  σε επιπρόσθετο κόστος.

Περισσότερα Πακέτα για Ευρώπη