ΜΕΞΙΚΟ

DANCE. IMMERSE. CAPTIVATE.

Home // ΜΕΞΙΚΟ

Μεξικό

Ένας ταξιδιωτικός παράδεισος γεμάτος με αντιθέσεις: έρημα τοπία, ηφαίστεια με χιονισμένες κορυφές, αρχαία, μεγάλες πόλεις, υπέροχες παραλίες, πολυτελή θέρετρα και μία τεράστια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας.

Η ζωντανή μεγαλούπολη του Μεξικό είναι 1 ώρα αεροπορικώς μακριά από τα τροπικά δάση και τα αρχαία χωριά των Μάγιας. Οι διαφορές αυτές στους ανθρώπους και στα τοπία αντανακλά και την ιστορία της χώρας, κατά ένα μέρος αμερικάνικη και κατά ένα μέρος ισπανική. Μία ματιά σε αυτή την χώρα είναι αρκετή για να θυμίσει στους επισκέπτες ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο στον λεγόμενο «Νέο Κόσμο».

Για περισσότερα από 3000 χρόνια το Μεξικό ήταν τόπος ανάπτυξης πολλών Μεσοαμερικανικών πολιτισμών, όπως οι Αζτέκοι, οι Ολμεκ, οι Τεοτιχουακάν, οι Τολτέκ, οι Μιξτέκ, οι Ζαποτέκ και οι Μάγιας.

Αυτοί οι πολιτισμοί χρεώνονται και τις μεγαλύτερες εφευρέσεις όπως οι πυραμιδοειδείς ναοί, τα μαθηματικά, η αστρονομία, η ιατρική, η γραφή, τα υψηλής ακρίβειας ημερολόγια, οι καλές τέχνες, η συστηματική γεωργία, η μηχανική, ένα πολύπλοκο σύστημα θεών και ο τροχός.

Στα Θέρετρα του όπως το Κανκούν στο βορειοανατολικό σημείο της χερσονήσου Yucatan ή στην Πλάγια ντελ Κάρμεν, που είναι και ιδανικοί προορισμοί για ξεκούραση μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον τρόπο των διακοπών σας από ultra chic μέχρι απλά χαλάρωμα στην θάλασσα όλη την μέρα.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 9 ημερών από 2190 ευρώ/άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με British Airways μέσω ενδιάμεσων σταθμών , φόρων, 7 διανυκτερεύσεων σε   4*  με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών,  ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιωμάτων εισόδων, κάποιων γευμάτων.

Περισσότερα Πακέτα για Βόρεια Αμερική