ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

REVEAL. PERCEIVE. UNCOVER

Νέα Ζηλανδία

Η γεωγραφικά απομονωμένη Νέα Ζηλανδία, έχει τόσα να προσφέρει στον επισκέπτη, όσα θα τον κάνουν να μη μετανιώσει λεπτό για το πολύωρο και πολυέξοδο ταξίδι του να φτάσει εκεί. Αποτελείται από 2 μεγάλα και πολλά μικρότερα νησιά στα νοτιοδυτικά του Ειρηνικού Ωκεανού, και εκεί, εκτός από το μεγαλείο της φύσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την κουλτούρα και τη ζωή των ιθαγενών Μαορί.

Το Christchurch, το κέντρο της Νέας Ζηλανδίας, το Auckland με τα πανέμορφα τοπία και ένα σωρό τουριστικά αξιοθέατα για τους επισκέπτες του, η  Rotorua είναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες λίμνες της.

Ο πολιτισμός, όμως, των Μαορί και η φιλόξενη διάθεση τους, είναι αυτά που ελκύουν τους περισσότερους τουρίστες στην περιοχή.

Το εθνικό πάρκο Fiordland, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της χώρας, σήμερα εκτείνεται σε 12.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Στο πάρκο θα βρείτε θεαματικά φιόρδ σχηματισμένα από επιβλητικούς ογκόπαγους και το πιο διάσημο φιόρδ απ’ όλα, το Milford Sound.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 12 ημερών από 3700 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Emirates με ενδιάμεσους σταθμούς, τοπικών αερομεταφορών, 1 διανυκτέρευσης στο Ντουμπάι σε 4* και 9 διανυκτερεύσεων στην Ν. Ζηλανδία σε 4-5*, μεταφορών, ξεναγήσεων προγράμματος, κάποιων γευμάτων και κρουαζιέρας στο Milford Sound.

Περισσότερα Πακέτα για Ωκεανία