ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

EVOKE. THRILL. ACTIVATE.

Home // ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Νότια Αφρική

Στο νοτιότερο τμήμα της Αφρικής, της απόλυτα μυστηριώδους και εξωτικής «μαύρης ηπείρου», η χώρα της Νοτίου Αφρικής παρέμενε ανεξερεύνητη επί αιώνες από τις Ευρωπαίους, μέχρι που ερευνητές όπως ο David Livingstone και οι εικόνες και οι εμπειρίες που συνέλεξε για τον σχεδόν πρωτόγονο πολιτισμό των ιθαγενών, για την απερίγραπτη ομορφιά των καταρρακτών Βικτόρια, καθώς και άλλων απαράμιλλης ομορφιάς τοπίων, γνωστοποίησε σε όλο τον κόσμο την ομορφιά αυτής της χώρας δημιουργώντας έναν μυστηριώδη μύθο γύρω από το όνομά της.

Μία χώρα με αχανείς εκτάσεις και καταγάλανους ουρανούς, μία χώρα αντιθέσεων και οριακών ισορροπιών, που συνδυάζει το Μεσογειακό κλίμα, τις θαυμάσιες παραλίες, τους αμπελώνες του Νοτιοδυτικού Ακρωτηρίου και το ξερό και άνυδρο τοπίο της σαβάνας του Βορειοδυτικού Ακρωτηρίου.

Είναι περισσότερο διάσημη για τα σαφάρι που διοργανώνονται και τα άγρια τοπία της, παρά για τις εξίσου όμορφες, κοσμοπολίτικες πόλεις της, τα επιβλητικά βουνά της, τις μαγευτικές παραλίες και τον φιλόξενο λαό της.

Το ηλιόλουστο και ξηρό κλίμα της χώρας αυτής την καθιστά ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, του ψαρέματος, της ορειβασίας, του rafting κ.λπ.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή πακέτου 7 ημερών από 2160 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Qatar μέσω Ντόχα για Γιοχάνεσμπουργκ, 6 διανυκτερεύσεων σε Λοτζ πολυτελείας  ( & Beyond)  3 απ αυτές με πλήρη διατροφή και 3 με πρόγευμα, μεταφορών, φόρων, σαφάρι.

Περισσότερα Πακέτα για Αφρική