ΠΕΡΟΥ - ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ

RISE. REACH. EXPAND.

Περού – Αμαζόνιος

Το θρυλικό Μάτσου Πίτσου για πολλούς αποτελεί και τον κυριότερο λόγο να επισκεφτεί κανείς το Περού. Ένας τόπος απίστευτης αρχαιολογικής αξίας και ομορφιάς, που παρέμενε μυστήριο μέχρι την ανακάλυψη του στα 1911.

Οι πέτρινοι ναοί, τα ανάκτορα, τα υδραγωγεία και οι πύργοι, θεμελιωμένα καθώς είναι στην απόκρημνη πλαγιά, μαρτυρούν τα ίχνη του φωτισμένου πολιτισμού των ΄Ινκας. Στη λίμνη Τιτικάκα, θα μείνουμε έκθαμβοι από τις εναλλαγές των τοπίων και την απίστευτη φυσική ομορφιά των νησιών της όπως το Amantani και το Taquile.

Από τη Λίμα μέχρι τον Αμαζόνιο και από το Κούσκο μέχρι τις Περουβιανές Άνδεις, το ταξίδι στο Περού αποτελεί μια αληθινή περιπέτεια για τον ταξιδιώτη που είναι ανοιχτός σε νέους πολιτισμούς, εικόνες και εμπειρίες, στον ταξιδιώτη που ψάχνει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα!

Περού

Αμαζόνιος

Map

Πληροφορίες

*Λίμα, Γιούκει, Κούσκο, Πούνο, Λίμα, Ικίτος, Λίμα 12 μέρες ( εξαιρείται η διάρκεια των διεθνών πτήσεων από Κύπρο) Λίμα ( 1 βράδυ), Γιούκει ( 2 βράδια),Κούσκο ( 2 βράδια), Πούνο  (1 βράδυ), Λίμα (2 βράδια) , Ικίτος ( 3 βράδια).

Εγγυημένες αναχωρήσεις από Λίμα: 26/5, 23/6, 14/7, 18/8, 22/9, 6/10, 20/10, 24/11.

Ενδεικτική τιμή πακέτου 12 ημερών από 5390 ευρώ/άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με British Airways μέσω Λονδίνου , 2 διανυκτερεύσεων στο Λονδίνο σε 4* χωρίς πρόγευμα, φόρων, 11 διανυκτερεύσεων στην Λατινική σε 4* με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών, ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιωμάτων εισόδων , κάποιων γευμάτων.

Περισσότερα Πακέτα για Νότια Αμερική