ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ

VISION. FANTASIZE. REALIZE

Σρι Λάνκα

Εδώ το σκηνικό δεν είναι παρά το αποτέλεσμα της ιστορίας του νησιού: έντονη παρουσία της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής, κάποια εντυπωσιακά κτίρια, λιτά σπίτια και χρώματα, αρώματα Ασίας.

Έξω από την πόλη το τοπίο γίνεται τροπικό, αλλά όχι μονότονο. Η μαγεία της Σρι Λάνκα ξεκινά από τις πανέμορφες παραλίες του Ινδικού Ωκεανού, συνεχίζεται στις τροπικές ζούγκλες και τις ψηλές οροσειρές, αλλά και στα highlands.

Κατά την παραμονή σας στο νησί μπορείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες δίπλα στο κύμα, να κολυμπήσετε στους καταρράκτες ή να πάτε για σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο της Yala. Εδώ βρίσκεται ένα μόνο δείγμα της τεράστιας πανίδας που μπορείτε να βρείτε στο νησί.

Η προσπάθειά των κατοίκων να μην θυσιάσουν την χώρα στον βωμό του χρήματος έχει επιβραβευτεί και από την UNESCO με οκτώ Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, από ερείπια αρχαίων πόλεων έως απίστευτα διατηρημένους ναούς.

Αξιοθέατα

Map

Πληροφορίες

Ενδεικτική τιμή πακέτου 8 ημερών από 1770 ευρώ / άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Etihad για Κολόμπο μέσω Άμπου Ντάμπι, 7 διανυκτερεύσεων σε 5* με πρόγευμα καθημερινά , φόρων, μεταφορών, όλων των ξεναγήσεων και δικαιωμάτων εισόδων του προγράμματος, σαφάρι με τζιπ.

Περισσότερα Πακέτα για Ασία