ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΡΩΜΗ

RELISH. LUST. DEVOUR.

Βενετία – Φλωρεντία – Ρώμη

Βενετία – Πρόκειται για μια πόλη-μουσείο, μια πόλη που ο χρόνος φαίνεται να σταμάτησε κάπου εκεί στα χρόνια της Αναγέννησης, ενώ περπατώντας στα στενά της δεν θα σας έκανε καμία έκπληξη αν βλέπατε να περπατούν στο δρόμο φιγούρες άλλης εποχής, βγαλμένες από το καρναβάλι. Για τη μετακίνησή σας υπάρχουν πολλά θαλάσσια λεωφορεία, ταξί και βενζινάκατοι, καθώς και βαπορέτα που θα σας μεταφέρουν κατά μήκος του μεγάλου και των μικρότερων καναλιών. Η βόλτα με γόνδολα, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Βενετία, προσφέρει μια αξέχαστη ρομαντική εμπειρία.

Φλωρεντία – Mε σχεδόν όλα τα αξιοθέατα της συγκεντρωμένα μέσα σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα, η «αρχόντισσα» της Τοσκάνης είναι ένα μέρος που μπορείτε να το γνωρίσετε σύντομα, αλλά να προλάβετε να… μαγευτείτε. H αισθητική της κλασικής αναγέννησης, τα μνημεία, τα κτήρια και οι επιβλητικοί ναοί, αποτελούν μοναδικά αξιοθέατα.

Ρώμη – Η αιώνια, πλούσια σε δημιουργικότητα πόλη, που σε γεμίζει χαμόγελα και συναρπαστικές αναμνήσεις, ξεχωρίζει για τη φινέτσα της, τη μόδα, το καλό γούστο την πλούσια αγορά και συνδυάζει τη γοητεία του παλιού με τον μοντέρνο τρόπο ζωής τις πιάτσες και φοντάνες. Πλούσια ακόμα και σε γεύσεις, τρατορίες και γραφικά καφέ. Η πόλη της τέχνης και της κουλτούρας που γέννησε τα μοναδικά ταλέντα Ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελου, Μποτιτσέλι και άλλων πολλών. Μια πόλη που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν.

Βενετία

Φλωρεντία

Ρώμη

Map

Πληροφορίες

*Ενδεικτική τιμή Πακέτου 8 ημερών από 1135 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με Aegean  προς Βενετία και από Ρώμη μέσω Αθηνών, φόρων, 2 διανυκτερεύσεων σε 4* στην Βενετία, 2 διανυκτερεύσεων σε 4* στην Φλωρεντία και 3 διανυκτερεύσεων σε 5* στην Ρώμη με πρόγευμα καθημερινά, φόρων.

Ξεναγήσεις, μεταφορά τρένου από Βενετία – Φλωρεντία – Ρώμη ή και ενοικίαση αυτοκινήτου σε επιπρόσθετο κόστος.

Περισσότερα Πακέτα για Ευρώπη