ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

RISE. REACH. EXPAND

Βραζιλία – Αργεντινή

Το Μπουένος Άιρες δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα της Αργεντινής, αλλά μια από τις δέκα σημαντικότερες μητροπόλεις του κόσμου, μια κοσμοπολίτική πόλη με Ευρωπαϊκή επιρροή, μια γευσιγνωσία, με έντονη νυχτερινή ζωή και μπαρ με τανγκό που προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες στον επισκέπτη με μουσεία, γκαλερί, αντίκες, πάρκα, δεντροφυτεμένες λεωφόρους.

Η Πλατεία Mayo, το πολιτικό κέντρο της πόλης αποτελεί την αφετηρία της εκδρομής μας. Ιγκουασού, οι πανέμορφοι καταρράκτες με την στροφή που ονομάζεται το λαρύγγι του διαβόλου έχουν ύψος 90 μέτρων και πέφτουν με απίστευτη ορμή.

Τους διεκδικούν δικαιωματικά και οι δύο χώρες αφού είναι στα σύνορα και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το θέαμα και από τις δύο μεριές.Το εθνικό πάρκο της περιοχής φιλοξενεί πάνω από 2000 ποικιλίες φυτών, πάνω από 400 είδη πουλιών εκτός από τα ερπετά και έντομα.

Ρίο ντε Τζανέιρο, πρωτεύουσα της Βραζιλίας με φυσική ομορφιά με το τεράστιο άγαλμα του Χριστού να αγκαλιάζει και να προστατεύει την πόλη στο ψηλότερο σημείο του λόφου Κορκοβάντο.

Βραζιλία

Αργεντινή

Map

Πληροφορίες

*Μπουένος Άιρες ( 3 βράδια), Ιγκουασού ( 2 βράδια), Ρίο Ντε Τζανέιρο ( 2 βράδια)
8 μέρες (εξαιρείται η διάρκεια των διεθνών πτήσεων απο Κύπρο)

Εγγυημένες αναχωρήσεις από Μπουένος – 21/5, 11/6, 18/6, 3/9, 1/10, 15/10, 22/10, 19/11, 26/11.

Ενδεικτική τιμή πακέτου 8 ημερών από 3300 ευρώ /άτομο συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού εισιτηρίου με British Airways μέσω Λονδίνου , 1 διανυκτέρευσης στο Λονδίνο  για σκοπούς σύνδεσης σε 4* χωρίς πρόγευμα, 7 διανυκτερεύσεων στην Λατινική  Αμερική σε 4* με πρόγευμα καθημερινά, μεταφορών, ξεναγήσεων προγράμματος, δικαιωμάτων εισόδων, κάποιων γευμάτων.

Περισσότερα Πακέτα για Νότια Αμερική