ΣΚΙ

Ένα παραμυθένιο αλπικό σκηνικό σας αγκαλιάζει, καθώς το αεροπλάνο σας προσγειώνεται στα κορυφαία θέρετρα για σκι της Ευρώπης! Οι λάτρεις του σκι και των χειμερινών σπορ, αλλά και όσοι αγαπούν τη διασκέδαση, τα ψώνια και τις χαλαρωτικές αποδράσεις θα ανακαλύψουν τον επίγειο παράδεισο στα χωριά και τις πόλεις των χιονοδρομικών κέντρων.

8 ήμερο πακέτο με τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Alpissima Mountain Hotel Group στα θέρετρα Courmayeur, La Thuile, Aosta από €1200/άτομο σε δίκλινο για την περίοδο 15/2-6/3/20 συμπεριλαμβανομένων: αεροπορικού εισιτηρίου με Cyprus Airways για Μιλάνο, διαμονής  σε 4* με πρόγευμα, φόρων αεροδρομίων. 

8 ήμερο πακέτο με το ξενοδοχείο Elements Resort στο θέρετρο Zell am See από €1830/άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων: αεροπορικού εισιτηρίου με Lufthansa για Μόναχο, διαμονής σε 4* με πλήρη διατροφή, φόρων αεροδρομίων.

8 ήμερο πακέτο με το ξενοδοχείο  Premier Luxury Mountain Resort (Small Luxury Hotels of the World) από €920/άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων: αεροπορικού εισιτηρίου με Air Bulgaria για Σόφια, διαμονής στο Μπάνσκο με πρόγευμα, φόρων αεροδρομίων και μεταφορών αεροδρομίων από και προς το αεροδρόμιο της Σόφιας.