ΑΜΕΡΙΚΗ

Ανακάλυψε τους προορισμούς της Αμερικής και άσε τον πολιτισμό και την ιστορία της να σε συνεπάρει!

Συνυφασμένη με το τροπικό κλίμα, τις λευκές αμμουδιές, τα πούρα, το ρούμι και την σάλσα η Κούβα επιλέγεται χρόνο με χρόνο από πάρα πολλούς ταξιδιώτες . Η πολύχρωμη πρωτεύουσα Αβάνα ξεδιπλώνει δείγματα καλοδιατηρημένης αρχιτεκτονικής από την Ισπανική αποικιοκρατία. Πολύ σημαντικό στοιχείο στην κουλτούρα της Κούβας είναι το γεγονός ότι είχε επιδράσεις από διάφορους πολιτισμούς, κυρίως από την Ισπανία και Αφρική.

Η μουσική παράδοση της Κούβας είναι πολύ πλούσια και η πιο γνωστή πτυχή της κουλτούρας της. Το βασικό είδος αυτής της μουσικής είναι το σον, το οποίο αποτέλεσε τη βάση για άλλες μουσικές φόρμες όπως τη σάλσα, τη ρούμπα και το μάμπο, καθώς και το πιο αργό τσα-τσα-τσα. Η ρούμπα προέρχεται από την πρώιμη αφρο-κουβανική κουλτούρα. Η παραδοσιακή μουσική της Κούβας όλων των ειδών χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε όλο τον κόσμο.

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 9 ημερών για Κούβα από €4865/άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων για Αβάνα με British Airways/ Iberia, φόρων και μεταφορών, μέσω Λονδίνου και Μαδρίτης, 7 διανυκτερεύσεων στην Κούβα σε 4.5* με πρωινό καθημερινά, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Οι Δυτικές πολιτείες Αμερικής αγκαλιάζουν σ’ ένα ταξίδι την Γαλλική Πολυνησία, μια όαση με οργιώδης βλάστηση και γαλαζοπράσινα νερά, πολυτελή ξενοδοχεία και πανύψηλους κοκοφοίνικες σε χρώματα και γεύσεις μπαρόκ. Δικαίως έχει χαρακτηρισθεί ως επίγειος Παράδεισος όπου η ομορφιά της αποζημιώνει τον ταξιδιώτη για την μακρινή πτήση.

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 14 ημερών από €6995/άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με British Airways και τοπικών αερομεταφορών, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων στη Μπόρα- Μπόρα, 3 διανυκτερεύσεις στο Λος ‘Αντζελες, 3 στο Λας Βέγκας σε 5* χωρίς πρωινό και 5 στη Μπόρα – Μπόρα σε 5* με πρωινό καθημερινά. Δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος.

** Απαιτείται βίζα για Αμερική.

Η Λατινική Αμερική η αλλιώς «νέος κόσμος» όπως είχε ονομασθεί όταν ανακαλύφθηκε τον 15ο αιώνα είναι ένα μωσαϊκό πολιτισμών, από ανθρώπους διαφόρων φυλών, που γοητεύει τους ταξιδιώτες με την πληθώρα των φυσικών και πολιτιστικών αξιοθέατών που διαθέτει. Πανέμορφες παραλίες, χιονισμένα βουνά, τροπικά δάση και εντυπωσιακά μνημεία, που την κάνουν ξεχωριστή, ένας ταξιδιωτικός προορισμός, που παραμένει εμπειρία ζωής. Με φημισμένες πόλεις όπως το Ρίο ντε Τζανέιρο, το Μπουένος Άιρες, το Μέξικο Σίτυ, μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα όπως η Φορταλέσα ή το Ακαπούλκο αλλά και πασίγνωστα μνημεία χαμένων πολιτισμών όπως το Chichen Itza και το Uxmal των Μάγιας στο Μεξικό η το Μάτσου Πίτσου (Machu Picchu) των Ίνκας στο Περού, η Λατινική Αμερική είναι ο προορισμός αυτός είναι σίγουρο ότι θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας.

Ενδεικτικές τιμές ταξιδιωτικών πακέτων (μαζί με γκρουπ εκεί στη χώρα) με εγγυημένες αναχωρήσεις:
Για Περού (διάρκεια διαμονής 10 μέρες ) από 3927 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο
Για Αργεντινή ( διάρκεια διαμονής 10 μέρες) από 4990 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο
Για Αργεντινή και Χιλή ( διάρκεια διαμονής 13 μέρες) από 5795 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο
Για Αργεντινή και Βραζιλία ( διάρκεια διαμονής 8 μέρες) από 3556 ευρώ / άτομο σε δίκλινο
Για Χιλή ( διάρκεια διαμονής 11 μέρες) από 6220 ευρώ / άτομο σε δίκλινο
Για Βραζιλία ( διάρκεια διαμονής 8 μέρες)από 4150 ευρώ / άτομο σε δίκλινο
Για Βραζιλία και Αμαζόνιο ( διάρκεια διαμονής 12 μέρες) από 4880 ευρώ /άτομο σε δίκλινο
Για Ισημερινό ( διάρκεια διαμονής 10 μέρες) από 2998 ευρώ / άτομο σε δίκλινο

Ένας ταξιδιωτικός παράδεισος γεμάτος με αντιθέσεις: έρημα τοπία, ηφαίστεια με χιονισμένες κορυφές, αρχαία, μεγάλες πόλεις, υπέροχες παραλίες, πολυτελή θέρετρα και μία τεράστια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας. Η ζωντανή μεγαλούπολη του Mexico City είναι 1 ώρα αεροπορικώς μακριά από τα τροπικά δάση και τα αρχαία χωριά των Μάγιας. Οι διαφορές αυτές στους ανθρώπους και στα τοπία αντανακλά και την ιστορία της χώρας, κατά ένα μέρος αμερικάνικη και κατά ένα μέρος ισπανική. Μία ματιά σε αυτή την χώρα είναι αρκετή για να θυμίσει στους επισκέπτες ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο στον λεγόμενο «Νέο Κόσμο». Για περισσότερα από 3000 χρόνια το Μεξικό ήταν τόπος ανάπτυξης πολλών Μεσοαμερικανικών πολιτισμών, όπως οι Αζτέκοι, οι Ολμεκ, οι Τεοτιχουακάν, οι Τολτέκ, οι Μιξτέκ, οι Ζαποτέκ και οι Μάγιας. Αυτοί οι πολιτισμοί φημίζονται για τις μεγαλύτερες εφευρέσεις όπως οι πυραμιδοειδείς ναοί, τα μαθηματικά, η αστρονομία, η ιατρική, η γραφή, τα υψηλής ακρίβειας ημερολόγια, οι καλές τέχνες, η συστηματική γεωργία, η μηχανική και ο τροχός. Στα Θέρετρα του όπως το Κανκούν στο βορειοανατολικό σημείο της χερσονήσου Γιουκατάν ή στην Ριβιέρα Μάγια στα θέρετρα Playa del Carmen και Tulum, που είναι και ιδανικοί προορισμοί για ξεκούραση μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον τρόπο των διακοπών σας από ultra chic μέχρι απλά χαλάρωμα στην θάλασσα όλη την μέρα.

Μεξικό – Κανκούν (συγκεκριμένες αναχωρήσεις)

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 12 ημερών από 2660 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με British Airways μέσω Λονδίνου, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 10 διανυκτερεύσεων στο Μεξικό σε 4* ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά, ενός γεύματος, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Προαιρετικές εκδρομές σε Ριβιέρα Μάγια 75 ευρώ / άτομο και Τουλούμ 90 ευρώ/άτομο

Μεξικό -Αποικιοκρατικοί Θησαυροί ( συγκεκριμένες αναχωρήσεις)

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 8 ημερών από 1995 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με British Airways μέσω Λονδίνου, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 6 διανυκτερεύσεων στο Μεξικό σε 4* ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Δυτικές Πολιτείες: Ένα ταξίδι που ξεκινά από το πανέμορφο Σαν Φρανσίσκο συνεχίζει στην πόλη των σταρ και των όσκαρ, το Λος Άντζελες με τα δορυφορικά του προάστια Μπέβερλυ Χιλς, Χόλλυγουντ και Σάντα Μόνικα και καταλήγει στην παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης, το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, και το καταπληκτικότερο γεωλογικό μνημείο του πλανήτη, το Γκραν Κάνυον.

Δυτικές Πολιτείες: Ένα ταξίδι που ξεκινά από το πανέμορφο Σαν Φρανσίσκο συνεχίζει στην πόλη των σταρ και των όσκαρ, το Λος Άντζελες με τα δορυφορικά του προάστια Μπέβερλυ Χιλς, Χόλλυγουντ και Σάντα Μόνικα και καταλήγει στην παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης, το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, και το καταπληκτικότερο γεωλογικό μνημείο του πλανήτη, το Γκραν Κάνυον.

Ανατολικές Πολιτείες: Ένα ταξίδι που ξεκινά σπο την συγκλονιστική μητρόπολη του κόσμου Νέα Υόρκη, οικεία όσο καμιά άλλη πόλη της γης που συνεχίζει με τρένο στην ιστορική και εικονική πόλη της Φιλαδέλφειας και την μεγαλύτερη της Πενσυλβανίας. Τελευταίος σταθμός με τρένο και πάλι , η Ουάσιγκτον , ή απλά Ντι Σι, η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, μια μνημειώδης πόλη γεμάτη αμερικανική ιστορία σε κάθε γωνιά.

Ενδεικτικές τιμές ταξιδιωτικών πακέτων 10 ημερών για Ανατολικές Πολιτείες από 3210 ευρώ και για Δυτικές από 3295 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με British Airways, φόρων αεροδρομίων, ενοικίαση αυτοκινήτου στις Δυτικές και τρένο στις Ανατολικές, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος και 9 διανυκτερεύσεων σε 4-5* ξενοδοχείων χωρίς πρωινό.

*Χρειάζεστε βίζα για Αμερική