ΑΣΙΑ

Ανακάλυψε τους προορισμούς της μαγευτικής Ασίας και άσε τον πολιτισμό και την ιστορία της να σε συνεπάρει!

Ένας συνδυασμός αντιθέσεων, της ταχείας ανάπτυξης ,του μοντέρνου στοιχείου και των γρήγορων ρυθμών του Ντουμπάι και της παραδεισένιας ησυχίας, πολυτέλειας και απόλυτης χαλάρωσης των Μαλδιβών. Ιδανικό ταξίδι για νεονύμφους αλλά και οικογένειες.

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 9 ημερών από 3310 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων ( στις Μαλδίβες με ταχύπλοο), 7 διανυκτερεύσεις σε 5* με πρωινό καθημερινά. Δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος.

Ο προορισμός αυτός διευρύνει τους ορίζοντες σας και σας συνεπαίρνει μέσα από ένα μείγμα Ζούγκλας, Τροπικών δασών, λιμνών και ενεργών ηφαιστείων καθώς επίσης παραλιών και εξωτικής ομορφιάς για περιπέτεια και εξερεύνηση.

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 8 ημερών από 2250 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων, 6 διανυκτερεύσεων στο Μπαλί ( 3 σε Ούμπουντ και 3 σε Τζιμπαράν) σε 5* με πρόγευμα καθημερινά. Δραστηριότητές σε επιπρόσθετο κόστος.

Η χαώδης και εξωτική Μπανγκόκ ή αλλιώς η Βενετία της Ανατολής , μια κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη σας υποδέχεται στην αρχή του ταξιδιού σας για να ακολουθήσει η απροσπέλαστη βλάστηση και οι ατελείωτες παραλίες του παραλιακού κομματιού της ηπειρωτικής χώρας το Κράμπι, αφετηρία για την επίσκεψη σας στα γύρω νησιά.

Η εμπειρία σας τελειώνει με την επιβλητική Σιγκαπούρη, τη νησιώτικη χώρα νότια της Μαλαισίας, μιας σύγχρονής φουτουριστικής Πόλης – Κράτους με λάμψη πλούτου.

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 9 ημερών από 2270 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων, 2 διανυκτερεύσεων στη Μπανγκόκ, 3 στο Κράμπι και 2 στη Σιγκαπούρη με πρωινό καθημερινά. Δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος.

Η πόλη των έντονων αντιθέσεων της Κουάλα Λούμπουρ με τους ουρανοξύστες, τα χλιδάτα ξενοδοχεία αλλά και τις κινέζικές γειτονιές σας ανοίγει το ταξίδι για τις ασιατικές γεύσεις που ακολουθούν. Επόμενος σταθμός το νησί της αναζωογόνησης Λαγκάουι με την εξωτική του νότα και τελευταίος σταθμός η Σιγκαπούρη, η Νέα Υόρκη της Ασίας, από τις ομορφότερες μητροπόλεις του κόσμου με πολιτιστική αρμονία και ιδιαίτερη οικολογική κουλτούρα.

Ενδεικτική τιμή πακέτου 9 ημερών από 2350 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικού εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων,
2 διανυκτερεύσεων στη Κουάλα Λούμπουρ, 3 στο Λαγκάουι και 2 στη Σιγκαπούρη με πρωινό καθημερινά. Δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος.

Τις μαγικές χώρες της νοτιοανατολικής Aσίας αποτελούν το: Βιετνάμ, η Καμπότζη, το Λαός. Πανάρχαιοι πολιτισμοί, φιλικοί άνθρωποι και μια κουλτούρα που μαγνητίζει σε ένα περιεκτικό ταξίδι στη χερσόνησο της Iνδοκίνας. Γνωστή για: Το μαγικό Angkor, που είναι ο σπουδαιότερος αρχαιολογικός χώρος της Ασίας και τον ποταμό Mekong. Η φύση φάνηκε γενναιόδωρη με ασβεστολιθικά βουνά καλυμμένα με πυκνές ζούγκλες, πεδιάδες με εντυπωσιακούς καταπράσινους ορυζώνες, πολυσχιδείς ακτογραμμές που σχηματίζουν αναρίθμητους γραφικούς κόλπους και συμπλέγματα νησιών. Η ιστορία της ακόμη πιο γενναιόδωρη με αρχαίες πόλεις, εντυπωσιακούς ναούς και βουδιστικά μοναστήρια, με ατέλειωτους ερειπιώνες μέσα στη ζούγκλα, πολιτισμούς αιώνων, αλλά και στην νεότερη ιστορία με ορύγματα και μουσεία. Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 13 ημερών από 4140 ευρώ/άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Qatar και τοπικών αερομεταφορών, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 3 διανυκτερεύσεων στη Σαϊγκόν, 2 στο Χόι Αν, 3 στο Λουάνγκ Πραμπάνγκ και 3 στο Σίεμ Ρίπ σε 4* με πρωινό καθημερινά και κάποιων επιπλέον γευμάτων, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Εκείνο που με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει τον επισκέπτη είναι η απουσία της ψυχρότητας και της εχθρικής ανωνυμίας που χαρακτηρίζει τα πλήθη της Δύσης.
Αυτή η απέραντη υποήπειρος, η γεμάτη μυστήριο και σαγήνη, που αποτέλεσε χωνευτήρι λαών και θρησκειών, προκαλεί τα πιο έντονα και ακραία συναισθήματα στον επισκέπτη. Στα αξιοθέατα της Αγκρα συγκαταλέγεται σαν πιο εντυπωσιακό, το Μαυσωλείο Ταζ Μαχάλ που χτίστηκε από τον Σουλτάνο Σαχ Τζαχάν προς τιμή της γυναίκας του Μουμτάζ Μαχάλ στα μέσα του 17ου αιώνα. Μεταφορά οδικώς στην Τζαϊπούρ με ενδιάμεση επίσκεψη στο Φατεχπούρ Σικρί, την πόλη με τα υπέροχα παλάτια που εγκαταλείφθηκε μόλις 14 χρόνια μετά την ίδρυση της. Μεταφορά οδικώς στο Δελχί. Η ξενάγηση στο Νέο Δελχί συμπεριλαμβάνει την λεωφόρο Ραζπάθ, την πύλη της Ινδίας (μνημείο των πεσόντων του Α’ παγκοσμίου πολέμου), το Κοινοβούλιο και φυσικά το Ραζγκάτ το μέρος όπου έγινε η καύση της σωρού του Μαχάτμα Γκάντι, ενώ η στην Παλαιά Πόλη δεσπόζει το κόκκινο φρούριο, το μεγαλύτερο τζαμί Τζαμά Μασίντ και ο επιβλητικότατος μιναρές Κουτούμπ Μινάρ, το παλαιότερο ισλαμικό μνημείο της Ινδίας.

Χρυσό Τρίγωνο: Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 8 ημερών από 1975 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 6 διανυκτερεύσεων στην Ινδία σε 5* με πρωινό καθημερινά, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Με Παράταση στην Γκόα (3 βράδια επιπλέον)Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 11 ημερών από 2995 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, και τοπικών αερομεταφορών, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 6 διανυκτερεύσεων στην Ινδία- Χρυσό Τρίγωνο και 3 διανυκτερεύσεων στην Γκόα σε 5* με πρωινό καθημερινά, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Νεπάλ: Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 8 ημερών από 2760 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Qatar, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 6 διανυκτερεύσεων στο Νεπάλ σε 5* με πρωινό καθημερινά, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Το τοπίο της χώρας ποικίλλει, καθώς η χώρα αποτελείται από υποτροπικές πεδιάδες στα νότια και από υποαλπικές οροσειρές των Ιμαλαΐων στα βόρεια. Το όρος Γκανγκχάρ Πουενσούμ, ένα από τα ψηλότερα βουνά της χώρας, θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για το ψηλότερο βουνό παγκοσμίως που δεν έχει αναρριχηθεί ποτέ. Υπάρχει ποικίλη άγρια ζωή στο Μπουτάν. Το Βασίλειο του Μπουτάν έχει πρωτεύουσα τη Θίμφου, ενώ το Φουντσχολίνγκ είναι το οικονομικό κέντρο. Γεωπολιτικά, το Μπουτάν βρίσκεται στη Νότια Ασία και είναι το δεύτερο μικρότερο σε πληθυσμό κράτος της περιοχής, έχοντας περισσότερο πληθυσμό μόνο από τις Μαλδίβες.

Ενδεικτική τιμή πακέτου ταξιδιωτικού πακέτου 8 ημερών από 5215 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Qatar, και τοπικών αερομεταφορών, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 6 διανυκτερεύσεων σε 4-5* με πρωινό καθημερινά, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.

Μια από τις πιο πλούσιες σε ιστορία, πολιτισμό και τεχνολογία χώρες στον κόσμο. Η λεγόμενη “Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου” έχει κάτι να δώσει στον κάθε ταξιδιώτη. Από το Τόκιο, την μοντέρνα πρωτεύουσα της Ιαπωνίας με την πολύβουη νυχτερινή ζωή και τα πολλά διαφορετικά είδη κουλτούρας να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, μέχρι το Κιότο, την παλαιά πρωτεύουσα της Ιαπωνίας που θεωρείται ακόμα και σήμερα η πολιτιστική πρωτεύουσα της, γεμάτη από μεγαλόπρεπους ναούς, κάστρα και το αυτοκρατορικό παλάτι. Το Χοκάϊντο με τα πιο γνωστά εθνικά πάρκα δίνει άπειρες ευκαιρίες στους λάτρεις της ορειβασίας και του Σκι, και με τις θαλασσινές λιχουδιές σούσι για τις οποίες φημίζεται καθώς και με τα πολλά θερμά λουτρά δημιουργεί ένα ελκυστικό προορισμό. Το Όρος Φούτζι, η πιο ψηλή βουνοκορφή στην Ιαπωνία, αποτελεί γνωστό προορισμό όσων ασχολούνται με το mountain climbing και το hiking. Η Ιαπωνία είναι το μέρος για κάθε εποχή, με πάρα πολλά φεστιβάλ και γιορτές που έχουν η κάθε μια την αίγλη της. Το καλοκαίρι με τα hanabi festival όπως το Tanabata στο οποίο χιλιάδες βεγγαλικά στολίζουν τον ουρανό, την άνοιξη με τα hanami κατά τα οποία κόσμος κατακλύζει τους δρόμους για να δει τις χιλιάδες ανθισμένες κερασιές, αλλά και το χειμώνα, μιας και τα Χριστούγεννα και κυρίως η Πρωτοχρονία στην Ιαπωνία γιορτάζονται με φαντασμαγορικό τρόπο.

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 10 ημερών από 5735 ευρώ/ άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων, 7 διανυκτερεύσεων στην Ιαπωνία σε 4* με πρωινό καθημερινά, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος, κάποιων γευμάτων.

1ο πακέτο – Φυτείες Τσαγιού – Εθνικό Πάρκο Γιάλα ( Σαφάρι) – Ακρωτήρι Γουελιγκάμα (Exclusive package Dilmah Tea’s Relais & Chateaux)

Η μαγεία της Σρι Λάνκα ( της παλιάς Κεϋλάνης του τσαγιού) ξεκινά από ένα οδοιπορικό στις φυτείες τσαγιού με μια απίστευτη γεύση της χώρας και των μυρωδιών της. Η περιπέτεια συνεχίζει στο Εθνικό πάρκο Γιάλα (Yala National Park) για μια μοναδική εμπειρία σαφάρι θαυμάζοντας ταυτόχρονα ένα δείγμα της τεράστιας πανίδας του νησιού και καταλήγει στο ακρωτήρι Γουελιγκάμα ( Cape Weligama) που βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό για χαλάρωση και δραστηριότητες όπως καταδύσεις, σερφινγκ..

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 10 ημερών από 4275 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων / περιοχών, 2 διανυκτερεύσεων στις φυτείες τσαγιού με πλήρη διατροφή και δραστηριότητες, 2 διανυκτερεύσεων στο Εθνικό Πάρκο Γιάλα με πλήρη διατροφή και σαφάρι και 3 διανυκτερεύσεων στο ακρωτήρι Γουελιγκάμα και το ομώνυμο ξενοδοχείο πολυτελείας με πρωινό ( δραστηριότητες σε επιπρόσθετο κόστος)

2ο πακέτο – Πιναγουάλα – Ορφανοτροφείο Ελεφάντων – Νταμπούλα- Σιγκιρίγια ( Κάστρο) Ματάλε- Κάντυ- τρένο για Νουγουάρα Ελίγια- Φυτείες Τσαγιού – Εθνικό Πάρκο Γιάλα ( σαφάρι)- Γουελιγκάμα.

Ενδεικτική τιμή ταξιδιωτικού πακέτου 9 ημερών από 2320 ευρώ / άτομο σε δίκλινο συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων με Emirates, φόρων και μεταφορών αεροδρομίων και μεταξύ πόλεων / περιοχών, 6 διανυκτερεύσεων στη Σρι Λάνκα σε 5* με ημιδιατροφή και πλήρη διατροφή στις Φυτείες Τσαγιού, εκδρομών και δραστηριοτήτων προγράμματος.